Et USB stik 32GB kan spare dig tid på farten

I vores moderne samfund er vi konstant på farten og de fleste af os foretrækker såfremt vi ikke selv kører, at holde os optaget med arbejde imens vi er i transit. På denne måde udnytter vi transittiden bedst muligt og den er ikke ren ”spild” tid. Dette gør vi ved at tage vores bærbare computere med og arbejde undervejs. Denne holdning er nyttig men kræver også at man har god data disciplin imens men er på farten. For har man ikke adgang til de rigtige filer risikerer man ikke at kunnet lave noget. Derfor er det anbefaleligt at anskaffe sig en USB stik 32GB til at have med på farten.

 

Brug USB stikket som kuffert løsning

Mange mennesker bruger deres USB nøgle 32 GB som en backup enhed. Dette kan man også sagtens , men man risikerer at forvirre sig selv ved at have samtlige af sine filer med sig på farten. Derfor er det mere tilrådeligt at bruge sin USB stik 32 GB som kuffert løsning. Ved at bruge den som kuffert løsning bruger man den på samme måde som man bruger en kuffert når man skal ud og rejse. Man putter de ting ind som man skal bruge og de når man kommer hjem kommer man dem på plads igen.

 

En billig løsning

En usb stik 32GB er en billig løsning. De koster omkring 100 kroner og kan fås alle steder. Det smarte ved dem er at de kan tages med alle steder og de fylder ikke noget. Vælger man sågar at anvende en USB nøgle 32GB kan man sætte den i et nøglebundt og på denne måde skal man ikke huske den, så længe man har sine nøgler har man sin USB stik lige ved hånden.

 

Uafhængighed fra internettet

Ved at have en USB stik 32 GB slipper man for at være afhængig af at der er internet adgang for at tilgå sine filer som det er tilfældet med en cloud løsning. Ved en cloud løsning skal du have internet forbindelse for at få adgang til dine filer. Dette undgår du med en USB nøgle 32GB. Med den har du alle dine filer lige ved hånden.

Speak Your Mind

*