Anti Doping Danmark (ADP),

Når man  som mig arbejder for Anti Doping Danmark (ADP), ved man hvor meget der  i virkeligheden er i omløb af ulovlige stoffer rundt omkring i de forskellige  fitness centre, og det er til at blive skør over, at se alle de unge  mennesker skade sig selv med sådanne nogle farlige stoffer der for  alvor kan skade dem, og her snakker jeg ikke om de få gange hvor en  ung mand dør på grund af nogle skidte stoffer i hans steroider, nej  her snakker jeg om de mange unge mennesker der blive invalide på grund  af deres steroider simpelthen smadrer deres muskler og de derfor ikke  længere er i stand til at passe en ganske almindeligt arbejde, efter  deres krop bryder sammen, grundet det enorme pres steroiderne sætter  på de unge mænds kroppe, og for dem til at briste.
kreatin
Hvis nu alle benyttede  sig af lovlige produkter som kreatin, ville problemet være løst, da  produkter som kreatin ikke skader kroppen og at man ikke kan blive lige  så stor på kreatin som man f.eks. kan på steroider. Kreatin sætter  altså ikke det samme tryk på kroppen som ulovlige produkter gør.

Og hvis alle brugte lovlige præparater som kreatin, ville der heller ikke være den samme groteske konkurrence om at  blive størst og stærkest på fuldstændig enorme og groteske måde  som der er i øjeblikket, hvor unge mænd pumper sig selv fulde af ulovlige  og farlige stoffer bare for at blive den største. Ja kreatin og lignende  produkter burde være vejen frem for vores ungdom og bliver det forhåbenligt  også snart.

Speak Your Mind

*