Sådan undgår du at servere kold mad

I vores tid går tingene stærkt. Der skal ske noget hele tiden. Det gælder både hjemme og på arbejdsmarkedet. I fritiden skal der ske en masse aktiviteter, både for børn og voksne, mens vi på arbejdet får flere og flere opgaver pr. medarbejder.

Det gør også at når vi endelig har fri og rigtig skal nyde en fri aften, så gider vi ikke spilde vores tid på ventetid. Det er jo ikke for sjov at rigtig mange, ellers meget flinke mennesker, bliver til spruttende sure mennesker i trafikken. Der er ikke dét, som de andre trafikanter ikke gør galt, og man lader dem gerne høre for det. Vi har simpelthen bare ikke tid til at vente bare 1 sekund for lang tid ved et rødt lys.

Køen i Netto eller et andet sted er også et typisk sted hvor vi ikke gider venter for længe. Her kan vi stå og blive drøn irriterede på den gamle dame, der fumler lidt med at finde sine mønter frem, så hun kan betale. Vi bliver måske 5-10 sekunder forsinket her, men det irriterer os dybt.

Et sted hvor vi også venter, det er på restauranter. Når først vi har afgivet vores bestilling, så vil vi gerne have vores mad med det samme, eller i hvert fald ret hurtigt. Vi ved dog godt der lige går lidt tid, da den jo først skal laves. Vi vil jo gerne have varm mad.

Når så kokken har fået lavet maden og sætter den frem  på bordet, kan vi blive så irriterede som kunder, hvis ikke tjeneren lige opdager det, henter maden og får den serveret i en fart.

bordklokke

Men der findes en løsning. Ved at bruge en bordklokke, kan kokken lige slå på den, så ved tjenerne at der er nye retter klar til servering. Det er en smart løsning i disse tilfælde. Så hvis du arbejder i eller ejer en restaurant, så var det værd at overveje om ikke man skulle investere i sådan en klokke. Så kan man da i det mindste på dette punkt, mindske kundernes irritation.

Du kan f.eks. finde dem på denne side.

 

Speak Your Mind

*